Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

IFS-SGT is al sinds 2012 uw betrouwbare leverancier en partner voor het leveren van bijzonder glas en glasconstructies ten behoeve van de bouw en de infrastructuur. Special Glass Technologies is in 2012 ontstaan als onderdeel van IFS met als doel het leveren van genoemde glasconstructies. De bij IFS-SGT betrokken personen zijn echter al sinds 1990 actief in de glasproductie en glashandel. 

Dit glas wordt in beginsel door IFS-SGT betrokken bij Chinese leveranciers. Wanneer tijd echter een bepalende factor wordt, heeft IFS-SGT ook leveranciers in Europa beschikbaar. Om de productie en het transport goed te laten verlopen heeft IFS-SGT eigen medewerkers in China. Zij kennen de cultuur en vormen een onmisbare schakel bij de totstandkoming en aflevering van het juiste product.

In alle gevallen verzorgt IFS-SGT vanuit een diepe en brede kennis van glas de verbinding tussen fabrikant en de glasgebruiker. Bij IFS-SGT leeft de overtuiging dat die verbinding al in een vroeg stadium van het bouwproces begint, om te komen tot de voor de eindgebruiker best presterende oplossing. Wij nodigen daarom iedereen uit vragen over glas, of het nu fabricage- of gebruiksmogelijkheden betreft, bij ons achter te laten. 

Naast glas heeft IFS-SGT ook vaak vragen gekregen of het mogelijk is ook bijzondere bevestigingsmiddelen of andere onderdelen te leveren voor de constructies waarin het glas verwerkt wordt. Ook voorbewerking voor montage wordt regelmatig gevraagd. Door de lokale kennis van onze Chinese medewerkers kan IFS-SGT hierin ook een rol voor haar klanten spelen. Ook in deze producten zoekt IFS-SGT naar hoogwaardige leveranciers en hun producten. 

Sinds 2019 is IFS-SGT een handelsnaam van AR Glass BV. De voor de klant en leverancier belangrijke personen zijn echter dezelfden gebleven.